Opskrift på hjemmelavede pebermyntepastiller

Lækre pastiller med pebermynte

Pærelette og lækre pebermyntepastiller med mørk chokolade og bærstøv. Det er supernemt og sjovt at lave hjemmelavede pebermyntepastiller - så tag ungerne med i køkkenet, og leg løs!

Ca. 50 pebermyntepastiller

Total:1 time

Ingredienser

  • 1 æggehvide
  • 1 tsk pebermynteessens
  • 250 g flormelis
  • 50 g mørk chokolade af god kvalitet
  • frysetørret bærstøv

Sådan laver du pastiller med pebermynte

  1. 1. Bland æggehvide og pebermynteessens sammen i en skål, og rør flormelis i lidt ad gangen, til massen er ensartet og formbar.
  2. 2. Tril massen til små kugler, og tryk dem flade på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den, hvis du har mod på det).
  3. 3. Kom chokoladen i en frysepose med et lille hul i det ene hjørne, og sprøjt lidt chokolade ud på hver pastil. Lad pastillerne tørre i 30-60 minutter.
  4. 4. Drys lidt bærstøv ud over pastillerne lige inden servering.

TIP

Vil du forenkle opskriften, så erstat den smeltede chokolade med små chokoladeknapper.