-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Pavlova med melon, blåbær og softice
Disse små pavlova med bær er nemme at lave, og fungerer perfekt som en frisk sommerdessert.
ca. 8 stk.
Ingredienser
- 2 æggehvider af mellemstore æg
- ½ tsk. vaniljeessens eller 1 tsk. vaniljesukker
- 2½ dl sukker
- 1 tsk. majsstivelse
- ½ tsk. vineddike
- 2½ spsk. kogende vand
- Desuden:
- ½ cantaloupmelon
- 125 g blåbær
- ½ liter vaniljeis eller en portion hvid chokocreme (se her på siden)
Sådan gør du
- Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5-10 min.
- Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetylle ca. 1½ cm i diameter. Sprøjt først en bund ud på bagepapir ca. 10 cm i diameter.
- Sprøjt nu en cirkel rundt langs kanten, så du har 8 ”fuglereder”. Bag pavlovaerne i ovnen ved 150 gr. i ca. 30 min. på nederste ovnribbe. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i den slukkede ovn.
- Pynt pavlovaerne med vaniljeis rørt til softice, melontern og skyllede afdryppede blåbær. I stedet for is kan du bruge hvid chokocreme.