-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Pavlova med melon, blåbær og softice
Disse små pavlova med bær er nemme at lave, og fungerer perfekt som en frisk sommerdessert.
ca. 8 stk.
Ingredienser
- 2 æggehvider af mellemstore æg
- ½ tsk. vaniljeessens eller 1 tsk. vaniljesukker
- 2½ dl sukker
- 1 tsk. majsstivelse
- ½ tsk. vineddike
- 2½ spsk. kogende vand
- Desuden:
- ½ cantaloupmelon
- 125 g blåbær
- ½ liter vaniljeis eller en portion hvid chokocreme (se her på siden)
Sådan gør du
- Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5-10 min.
- Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetylle ca. 1½ cm i diameter. Sprøjt først en bund ud på bagepapir ca. 10 cm i diameter.
- Sprøjt nu en cirkel rundt langs kanten, så du har 8 ”fuglereder”. Bag pavlovaerne i ovnen ved 150 gr. i ca. 30 min. på nederste ovnribbe. Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i den slukkede ovn.
- Pynt pavlovaerne med vaniljeis rørt til softice, melontern og skyllede afdryppede blåbær. I stedet for is kan du bruge hvid chokocreme.