Pecankager med chokoladecreme
4
Ingredienser
- ca. 250 g fuldkornhvede
- 150 g smør
- 2 æg
- 100 g mørk rørsukker
- 1/4 tsk salt
- ½ tsk natron
- 75 g finthakkede mandler
- 125 g pecannødder hakkede
- chokoladecreme
- 100 g 85 % god chokolade
- 1 dl piskefløde
Sådan laver du desserten
- 175 grader i 12 min.
- Tag melet og bland det med smør, til det smuldrer. Kom æggene, sukker, salt og natron i og til sidst de hakkede nødder. Det skal være en god blød, men fast dej. Lad den hvile, mens du laver cremen.
- Smelt chokoladen, og kom derefter fløden i – og du får den lækreste creme.
- Tag en bageplade med bagepapir på, og lav kagerne i størrelsen af to 20´ere og bag dem på 175 grader i 12 min. Lad dem afkøle og kom den afkølede creme i midten mellem to kager. Stil dem koldt.
- Tip:
- Du skal kun tage én med pr. person – to er for meget! Frys resten ned, eller gem dem i køleskabet.
- Nøgleord til denne opskrift: pecankager, chokolade, chokoladecreme, pecan, dessert, kage, opskrift.
PRØV OGSÅ: Marengskage med chokoladecreme