Opskrift på pecankager med chokoladecreme

Pecankager med chokoladecreme

4

Ingredienser

  • ca. 250 g fuldkornhvede
  • 150 g smør
  • 2 æg
  • 100 g mørk rørsukker
  • 1/4 tsk salt
  • ½ tsk natron
  • 75 g finthakkede mandler
  • 125 g pecannødder hakkede
  • chokoladecreme
  • 100 g 85 % god chokolade
  • 1 dl piskefløde

Sådan laver du desserten

  1. 175 grader i 12 min.
  2. Tag melet og bland det med smør, til det smuldrer. Kom æggene, sukker, salt og natron i og til sidst de hakkede nødder. Det skal være en god blød, men fast dej. Lad den hvile, mens du laver cremen.
  3. Smelt chokoladen, og kom derefter fløden i – og du får den lækreste creme.
  4. Tag en bageplade med bagepapir på, og lav kagerne i størrelsen af to 20´ere og bag dem på 175 grader i 12 min. Lad dem afkøle og kom den afkølede creme i midten mellem to kager. Stil dem koldt.
  5. Tip:
  6. Du skal kun tage én med pr. person – to er for meget! Frys resten ned, eller gem dem i køleskabet.
  7. Nøgleord til denne opskrift: pecankager, chokolade, chokoladecreme, pecan, dessert, kage, opskrift.