Pizza

Pizza med gedeost & salvie

Denne pizza er vegetarisk, men bestemt ikke kedelig. Køb en god gedeost og miks med dine yndlingsgrøntsager og du har den perfekte pizza.

Ingredienser

  • 1 courgette
  • 10 cherrytomater
  • 4 salvieblade
  • 1 portion pizzadej 
  • Olivenolie til pensling
  • 100 g cremet gedeost, f.eks. fra Tebstrup
  • 3 kviste timian
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Skær courgetten i skiver og grill dem på begge sider på en grillpande (eller rist courgetteskiverne på en tør teflonpande, til de bliver lidt gyldne). Skær tomaterne i kvarter. Hak salviebladene.
  2. Rul dejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl dejen over det hele med olivenolie. Læg courgetteskiver, tomater og salvie på dejen. Smuldr osten og fordel den over fyldet. Læg til sidst timian på og krydr med salt og peber. Bag pizzaen ved 220 grader i 10 minutter.
  3. Skru ned til 200 grader og bag yderligere 10-15 minutter.