Pizza med grillede grønsager
Der er dejlig mange grønsager på denne pizza , og de grilles for sig selv og drysses over den færdigbagte pizza. (4 pers. plus madpakker) 1 portion pizzadej, formet og dækket med skiver af ca. 225 g bøffelmælksmozzarella oregano, peber og salt
Ingredienser
- Fyld:
- 2 squash
- 2 rødløg
- 1 bdt. asparges
- 2 peberfrugter
- 200 g cherrytomater
- lidt olie
- Drys:
- oregano, parmesan, salt og peber
- Sæt ovnen på grill, og gør grønsagerne parat.
- Bred skiver af squash, pillede løg, skyllede asparges og strimler af peberfrugt ud på en bageplade med bagepapir sammen med halverede cherrytomater. Pensl med olie, gerne en krydret olie som chili- eller hvidløgsolie. Stil pladen 12 cm under ovngrillen, til grønsagerne er møre og har taget farve, og tag pladen ud igen.
- Slå ovnen over på maks. varme, og bag pizzabunden ca. 14 min., eller til den er gennembagt.
- Tag pizzaen ud af ovnen, og dæk den med grønsagerne. Drys med oregano, parmesan, salt og peber, og server straks.