-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Pølsehorn
Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, prøv disse skønne pølsehorn.
12 stk.
Ingredienser
- 100 g smør
- 125 g mel
- ca. 3 spsk. yoghurt
- lidt mel til formning
- sennep
- pølser
- æg til pensling
- flagesalt til drys
- Tilbehør:
- evt. ketchup og sennep
- Smuldr smør og mel sammen, og ælt hurtigt dejen sammen med yoghurt.
- Tryk dejen ud i to flade klumper. Sigt lidt mel over bord og dej, og rul dejen ud, så du får to cirkler på ca. 25 cm i diameter.
- Del hver cirkel i 6, smør lidt sennep på midten af hver kile. Skær pølserne i passende stykker, og læg dem på dejen. Tril hornene sammen, og form dem evt. lidt. Læg dem på bagepapir på en plade. Pensl dem med æg, drys med lidt flagesalt, og bag hornene ved 225 gr. på næstøverste ribbe i ovnenca. 15 min.