Rejer med nudler
Dejlig sund ret uden mange kalorier.
4 personer
Ingredienser
- 200 g grønlandske rejer
- 250 g glasnudler
- 1 lille gul peber
- 4 gulerødder
- 2 porrer
- 100 g shiitake svampe eller champignon
- 200 g grønne bønner
- 2 spsk. olie, citronsaft
- salt og peber
- Sauce:
- ½ dl bouillon
- ½ dl sojasauce
- 2 tsk. reven frisk ingefær
- Tilbered glasnudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
- Skær peberfrugten i små tern og gem dem. Skær gulerødderne i tynde stænger, porren i tynde strimler og svampene i mindre stykker.
- Kog bønnerne seks minutter i lidt vand, og afdryp dem. Svits de øvrige grønsager i en wok eller stegegryde i varm olie 2-3 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Vend bønner og glasnudler i. Fordel afdryppede rejer over. Server retten med den sammenpiskede sauce til.