Rejer med nudler

Rejer med nudler

Dejlig sund ret uden mange kalorier.

4 personer

Ingredienser

  • 200 g grønlandske rejer
  • 250 g glasnudler
  • 1 lille gul peber
  • 4 gulerødder
  • 2 porrer
  • 100 g shiitake svampe eller champignon
  • 200 g grønne bønner
  • 2 spsk. olie, citronsaft
  • salt og peber
  • Sauce:
  • ½ dl bouillon
  • ½ dl sojasauce
  • 2 tsk. reven frisk ingefær

  1. Tilbered glasnudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp dem i en sigte.
  2. Skær peberfrugten i små tern og gem dem. Skær gulerødderne i tynde stænger, porren i tynde strimler og svampene i mindre stykker.
  3. Kog bønnerne seks minutter i lidt vand, og afdryp dem. Svits de øvrige grønsager i en wok eller stegegryde i varm olie 2-3 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Vend bønner og glasnudler i. Fordel afdryppede rejer over. Server retten med den sammenpiskede sauce til.