Rejer med papaja

Rejer med papaja

Prøv at servere te til denne ret, det smager godt sammen med den lidt stærke smag.

4 personer

Ingredienser

  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 spsk. friskreven ingefær
  • 1 spsk. olie
  • 1/2 ds. flåede, hakkede tomater
  • salt
  • 2 tsk. sambal oelek
  • 1 spsk. limesaft
  • lidt sukker
  • salt, peber
  • 2 papajafrugter
  • 300 g ekstra store grønlandske rejer
  • saften af 1 appelsin
  • korianderblade eller bredbladet
  • persille til pynt
  • Tilbehør: basmatiris

  1. Svits hvidløg og ingefær i olien. Tilsæt tomater, salt, sambal oelek, og limesaft. Kog det igennem nogle min. Smag til med sukker, salt og peber
  2. Tilsæt rejerne, og varm dem igennem.
  3. Papajafrugterne skrælles og halveres. Skrab de sorte kerner ud, og frugten i både. Arranger papajabådene på et fad, ryp med appelsinsaft, og fordel rejeblandingen ovenpå. Pynt med koriander.