Rejer med papaja
Prøv at servere te til denne ret, det smager godt sammen med den lidt stærke smag.
4 personer
Ingredienser
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 spsk. friskreven ingefær
- 1 spsk. olie
- 1/2 ds. flåede, hakkede tomater
- salt
- 2 tsk. sambal oelek
- 1 spsk. limesaft
- lidt sukker
- salt, peber
- 2 papajafrugter
- 300 g ekstra store grønlandske rejer
- saften af 1 appelsin
- korianderblade eller bredbladet
- persille til pynt
- Tilbehør: basmatiris
- Svits hvidløg og ingefær i olien. Tilsæt tomater, salt, sambal oelek, og limesaft. Kog det igennem nogle min. Smag til med sukker, salt og peber
- Tilsæt rejerne, og varm dem igennem.
- Papajafrugterne skrælles og halveres. Skrab de sorte kerner ud, og frugten i både. Arranger papajabådene på et fad, ryp med appelsinsaft, og fordel rejeblandingen ovenpå. Pynt med koriander.