-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Ris og spinat giver en dejlig salat
4
Ingredienser
- 125 g vilde ris
- 500 g spinat
- 1 bundt forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 4 cm ingefær
- ½ bundt persille
- ½ bundt koriander
- ½ bundt basilikum
- 1 håndfuld cashewnødder
- ½ chili
- 5 spsk olivenolie
- saft af 1 citron
- havsalt
Sådan laver du vilde ris
- De vilde ris koges efter anvisning på posen og køles af i ca. 30 min. Risene blandes med alle de dejlige grøntsager og til sidst hældes olie og citron over og det blandes. Smag til med salt.