-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sukkerfri risalamande med kirsebærsovs
Risalamande til diabetikere - skøn opskrift på sukkerfri risalamande, som alle kan nyde juleaften.
(4 personer)
Ingredienser
- Risalamande:
- ¾ dl (ca. 50 g) grødris
- 1 dl vand
- 4 dl letmælk
- ½ flækket vaniljestang
- 10 mandler (ca. 10 g)
- sødemiddel
- 1 dl piskefløde
- Kirsebærsovs:
- 2 dl syltede kirsebær og saft uden sukker
- ½ spsk kartoffelmel
- 1 dl vand
- sødemiddel (svarende til ca. 20 g sukker)
Sådan laver du sukkerfri risalamande
- Kog ¾ dl grødris (ca. 50 g), 1 dl vand, 4 dl letmælk og ½ flækket vaniljestang til grød ved svag varme ca. 40 min.
- Lad grøden blive kold og tag vaniljestangen op.
- Skold, smut og hak 10 mandler (ca. 10 g) og bland dem i den kolde grød. Smag til med sødemiddel.
- Pisk 1 dl piskefløde til skum og vend det i grøden. Tilsæt evt. 1 hel smuttet mandel.
- Stil desserten koldt til serveringen. Giv kirsebærsovs til.
- Kirsebærsovs: Bring 2 dl syltede kirsebær og saft uden tilsat sukker i kog.
- Rør ½ spsk kartoffelmel ud i 1 dl vand. Tag de kogende kirsebær fra varmen og rør kartoffelmelsjævningen i. Smag til med sødemiddel (svarende til ca. 20 g sukker).