Risret med kylling og chili
Her følger en nem opskrift på risret med kylling og chili.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 300 g kyllingeinderfilet
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 frisk chili (eller 1/2 tsk sambal oelek)
- 2 peberfrugter
- 125 g langkornede ris
- 3 spsk rosiner
- 2 ½ dl hønsebouillon eller vand
- salt og peber
- Krydr kødet med salt og peber og brun det i en sauterpande med olie.
- Tag kødet op og steg nu finthakket løg, hvidløg og chili.
- Tilsæt tern eller strimler af peberfrugter og steg et par min.
- Vend kød, ris og rosiner i og spæd med bouillon. Rør rundt og lad retten simre under låg ca. 12 min.
- Smag til med salt og peber og server.