Risret med kylling og chili

Risret med kylling og chili

Her følger en nem opskrift på risret med kylling og chili.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 frisk chili (eller 1/2 tsk sambal oelek)
  • 2 peberfrugter
  • 125 g langkornede ris
  • 3 spsk rosiner
  • 2 ½ dl hønsebouillon eller vand
  • salt og peber

  1. Krydr kødet med salt og peber og brun det i en sauterpande med olie.
  2. Tag kødet op og steg nu finthakket løg, hvidløg og chili.
  3. Tilsæt tern eller strimler af peberfrugter og steg et par min.
  4. Vend kød, ris og rosiner i og spæd med bouillon. Rør rundt og lad retten simre under låg ca. 12 min.
  5. Smag til med salt og peber og server.