Rissalat med laks og dild

Rissalat med laks og dild

4 personer

Ingredienser

  • 3-4 portioner laks
  • 1 agurk
  • 2 tsk. sukker
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. tørret dild
  • saft af 1 citron
  • lidt honning
  • salt og peber
  • 7-800 g kolde kogte ris (af 3 dl vand og dl vand samt salt) 4½
  • 1 bdt. dild

  1. Steg laksen på skindsiden under låg i 8-9 min., og køl den af. skær den vaskede agurk i tern, og bland dem med sukker, salt og dild. lad agurken trække, mens laksen steges og køles af. tryk væden af agurken.
  2. Smag citronsaften til med honning, salt og peber. fortynd evt. med lidt vand. 3. bland ris, citrondressing, agurk og plukket laks, og pynt evt. med dild.