Rissalat med variationer

Rissalat med variationer

Arbejdstid: 15 min.Ikke fryse-egnet

2 personer

Ingredienser

  • En rest kogte ris
  • ca. 250 g stegt eller kogt kylling eller 150 g rejer
  • 2 stilke blegselleri
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • 3 spsk teriyakisauce
  • 1 spsk sesamolie (eller anden olie)
  • 10 g frisk ingefær eller 1/4 tsk stødt
  • 1/4 frisk chili eller
  • 1/4 tsk chiliflager

  1. Vend ris, fintsnittet kylling, blegselleri, peberfrugt og forårsløg sammen i en skål.
  2. Rør teriyakisauce sammen med sesamolie, fintrevet ingefær og finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Vend dressingen i salaten og anret i 2 frokostbokse.