-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Ristet brød med hjertesalat, sellericreme og lufttørret skinke
En sprød og nem hapser er altid en god start på middagen.
4
Ingredienser
- Bagetid: 45 min.
- Tid i alt: 60 min.
- Creme:
- ½ knoldselleri (500 g), skrællet og renset
- 35 g parmesanost
- 100 g flødeost
- 2 spsk trøffelolie (eller olivenolie)
- 2 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg, revet
- 4 blade hjertesalat
- 4 skiver groft brød
- olivenolie
- 4 skiver lufttørret skinke
- 1 skalotteløg (20 g)
- friske krydderurter til pynt
- salt og peber
Sådan gør du
- Creme:
- Bag knoldselleriet i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter. Blend det bagte selleri med revet parmesanost, flødeost, trøffelolie, citronsaft og hvidløg. Smag til med salt og peber.
- Dryp olivenolie på brødskiverne, og rist dem i ovnen i 5 minutter ved 200 grader. Læg lufttørret skinke ud på en bageplade, og rist skiverne ved 200 grader i 5 minutter.
- Anret ristet brød med hjertesalat, sellericreme, ringe af skalotteløg og ristet, lufttørret skinke. Pynt med friske krydderurter.