-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Rød spidskålssalat
Tina om salaten: Solsikkekernerne, som ristes i røget paprika, giver prikken over i’et i denne salat. Den passer til hverdagsmad som frikadeller eller fiskefrikadeller.
Ingredienser
- 300 g rød spidskål (alternativt almindelig)
- 250 g cherrytomater
- 1 bdt radiser (ca. 100 g)
- 35 g solsikkekerner
- ½ tsk koldpresset rapsolie
- ½ tsk røget paprikapulver
- 4 ramsløgblade
- ramsløgblomster til pynt (kan udelades)
- Dressing:
- 1 spsk koldpresset rapsolie
- 2 tsk hyldeblomsteddike (eller æbleeddike)
- 2 tsk flydende honning
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Snit kålen fint, udelad stok og grimme yderblade. Skær tomaterne i halve og skær radiserne i skiver. Rist solsikkekernerne i ½ tsk olie på en varm pande, til de er gyldne. Drys paprikaen på og tag dem af varmen.
- DRESSING: Bland dressingen af olie, eddike, honning, salt og peber.
- SERVERING: Snit ramsløgbladene fint. Bland grønsager og dressing og smag salaten til med eddike, salt og peber. Anret den i en skål eller et fad og drys med solsikkekernerne og evt. ramsløgblomster.