Røget makrel med grøntsagscrudité og peberrodscremefraiche

Her får du masser af gode fedtstoffer fra makrellen og god næring fra grøntsagerne.

2

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche, 38%
  • 50 g revet peberrod
  • salt
  • 10 radiser eller 4 ræddiker
  • 4 gulerødder, gerne i forskellige farver
  • 200 g salat
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 røget makrel.

Sådan gør du:

  1. Smag creme fraichen til med peberrod og lidt salt. Skær radiser og gulerødder i tynde skiver og bland dem med salat og olivenolie. Fjern skindet fra makrellen, skær den i stykker og server den sammen med salat og creme fraiche. Spis med godt, groft rugbrød til.
  2. Prøv også juice på grønkål, selleri, pærer og kokosolie
  3. Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/opskrifter/