Rosenkålssalat med røget laks og peberrodsdressing
4 personer
Ingredienser
- 300 g rosenkål
- 2 appelsiner eller 4 mandariner
- 200 g røget laks i tynde
- skiver
- 2 spsk. hakkede hasselnødder
- Peberrodsdressing:
- 2 dl cremefraiche 9 %
- 1-2 spsk. revet peberrod
- 1 tsk. hvidvinseddike
- 1 tsk. sukker
- Pynt: dild
- Tilbehør: ristede skiver af fuldkornsflute
- Pil bladene af rosenkålene, og kog dem i letsaltet vand et par min. Afkøl dem i en sigte. skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne, og skær fileter ud af appelsinerne med en skarp kniv. Fordel dem over rosenkålen. skær laksen i strimler, og fordel dem over. Rist de hakkede nødder på en tør pande, og drys dem over.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.