
Rosmarinkylling med lun tomatsalat
4 personer
Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- 1 spsk. olie
- 4 spsk. rosmarin
- skal fra 1 usprøjtet citron
- salt og peber
- Lun tomatsalat:
- ½ courgette
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 1 håndfuld salvieblade
- 400 g cherrytomater
- 2 spsk. balsamicoeddike
- 1 håndfuld rucola
- 1 håndfuld basilikumblade
- salt og peber
- Flæk kyllingefileterne, menuden at skære dem helt igennem.bred kødet ud, og bankdem flade med håndroden.Pensl kødet med olie, og grillkyllingefileterne 1-2 min. påhver side på en grillpande, tjek,at kødet er gennemstegt. Hakrosmarinen fint, og drys det påkødet sammen med fintrevetcitronskal, salt og peber.
- Skær courgette og løg i tern.Skær hvidløg i tynde skiver.Steg courgette og løg i olie etpar min. tilsæt hvidløg og salvieblade,og steg 1 min. komtomater og eddike på, og steg,til tomaterne begynder at blivemøre. Sluk for varmen, og vendrucola og basilikumblade i.krydr med salt og peber. Serverden lune salat til kyllingen.