Rouladesnitter

Rouladesnitter

Arbejdstid: 30 min.Bagetid: 8-10 min.

6-8 stk.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 125 g sukker (11/2 dl)
  • 50 g kartoffelmel (3/4 dl)
  • 1 spsk mel
  • Fyld:
  • 2 dl hindbær- eller abrikosmarmelade
  • Pynt:
  • 2 1/2 dl piskefløde og bær
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g smør (smeltet)

  1. Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Vend de sammenpiskede æggeblommer i.
  2. Bland de to slags mel med bagepulver og vend det i dejen skiftevis med smeltet smør.
  3. Fordél dejen på bagepapir lagt på en bageplade og bag rouladebunden ved 225 grader i ca. 8 min.
  4. Vend den straks over på sukkerdrysset bagepapir og dæk med et rent viskestykke, så dampen holder bunden blød.
  5. Fordel hindbær eller abrikosmarmelade på rouladebunden, som rulles sammen.
  6. Skær rouladen i 3 cm tykke skiver og sæt hver skive med skærefladen opad.
  7. Pisk fløden til skum, og sprøjt den på i små toppe. Læg bær øverst. Lækker roulade med bær og flødeskum samt små rouladesnitter.