Rouladesnitter
Arbejdstid: 30 min.Bagetid: 8-10 min.
6-8 stk.
Ingredienser
- 3 æg
- 125 g sukker (11/2 dl)
- 50 g kartoffelmel (3/4 dl)
- 1 spsk mel
- Fyld:
- 2 dl hindbær- eller abrikosmarmelade
- Pynt:
- 2 1/2 dl piskefløde og bær
- 1 tsk bagepulver
- 50 g smør (smeltet)
- Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Vend de sammenpiskede æggeblommer i.
- Bland de to slags mel med bagepulver og vend det i dejen skiftevis med smeltet smør.
- Fordél dejen på bagepapir lagt på en bageplade og bag rouladebunden ved 225 grader i ca. 8 min.
- Vend den straks over på sukkerdrysset bagepapir og dæk med et rent viskestykke, så dampen holder bunden blød.
- Fordel hindbær eller abrikosmarmelade på rouladebunden, som rulles sammen.
- Skær rouladen i 3 cm tykke skiver og sæt hver skive med skærefladen opad.
- Pisk fløden til skum, og sprøjt den på i små toppe. Læg bær øverst. Lækker roulade med bær og flødeskum samt små rouladesnitter.