-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Saftig mandelkage (Kage uden mel!)
Denne supernemme kage bages helt uden hvedemel, men med mandler i stedet.
Saftig mandelkage (Kage uden mel!)
Tid: ca. 15 min. plus bagetid
200 g mandler
5 æg
225 g sukker
revet skal og saft af 1 økologisk appelsin
2 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade
100 g mandelflager
evt. 1 spsk. kakaonibs
1. Tænd ovnen på 180 grader. Beklæd en springform med bagepapir.
2. Blend mandlerne til fint mandelmel.
3. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Kom appelsinskal og saft i æggemassen, og vend med mandelmel og bagepulver.
4. Fordel dejen i springformen, og bag kagen i ca. 35 min. Mærk efter med en kødnål, om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid.
5. Hak chokoladen, og smelt den ved svag varme. Rist mandelflagerne gyldne på en tør pande.
6. Dekorer kagen med smeltet chokolade, mandler og evt. kakaonibs.
TIP
Kakaonibs er fermenterede, knuste, ristede og afskallede kakaobønner. De har en pikant smag af kakao og er et lækkert lille drys på kager. Kakaonibs fås i velassorterede supermarkeder.
► SE OGSÅ: Limetærte med marengs
► SE OGSÅ: Nøddekage med nougatmousse
► SE OGSÅ: Chokolade-nøddebrownie