Saftige jordbærmuffins
Jordbærmuffins pyntes her med hvid chokolade, men almindelig flormelisglasur er også lækkert.Arbejdstid: 30 min.Bagetid: ca. 30 min.Fryse-egnede
ca. 12 stk.
Ingredienser
- 100 g smør
- 175 g sukker (ca. 2 dl)
- 2 æg (str. mellem)
- revet skal af 1 usprøjtet citron
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- 250 g mel (4 dl)
- 2 dl cremefraiche (18%)
- 1/2 dl mælk
- 200 g jordbær
- Pynt:
- 100 g hvid
- Rør blødt smør og sukker sammen og rør æggene i.
- Kom revet citronskal, bagepulver og natron i melet. Rør det i dejen skiftevis med cremefraiche og mælk.
- Fordél dejen i kage- eller muffinsforme.
- Skyl, nip og tør jordbærrene. Del dem i mindre stykker. Stik dem i dejen.
- Bag kagerne ved 180 grader i ca. 30 min. Lad dem svale.
- Smelt chokoladen og kom den på kagerne.
- Pynt med friske jordbær.