salat

Salat af spidskål & varmrøget laks

Nem salat af råvarer med forårssmag, serveret med creme af rygeost og dild − og et drys sprødristet kommen.

4

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 400 g små, nye kogte og pillede kartofler
  • En god håndfuld feldsalat
  • 1 håndfuld ærter
  • 2 salatløg i både
  • 1 bdt snittede radiser
  • 400 g varmrøget laks.

Sådan gør du:

  1. Snit og bland spidskålen med kartoflerne, evt. skåret i halve eller kvarte, salat, ærter, løg og radiser samt laksen, der plukkes i mindre stykker. Rør rygeosten med lidt mælk og smag den til med salt, peber, dild og ekstra sprødristet kommen og server cremen til salaten sammen med brød.
  2. Energi pr. person: 350 kcal., fedt 27%, protein 35%, kulhydrat 38%