Salat med æg, bønner og chorizo

Salat med æg, bønner og chorizo

Skøn salat med persille, æg, chorizopølse og bønner.

4 pers.

Ingredienser

  • 4 hårdkogte æg
  • 100 g chorizopølse, gerne den danske fra Aalbæk
  • 300 g grønne bønner
  • nippede blade af 1 bdt. Bredbladet persille
  • Dressing:
  • 1 spsk. finthakket fransk estragon
  • 2 dl cremefraiche 9 %
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • salt, peber

  1. Pil æggene, og skær dem i halve. Skær pølsen i ½ cm tykke skiver.
  2. Steg pølseskiverne sprøde på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Skær dem i kvarte.
  3. Kog bønnerne i letsaltet vand i 6 min. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
  4. Fordel persille, æg, pølse og bønner i 4 salatskåle.
  5. Rør dressingen sammen, og server den til.