Salat med æg, bønner og chorizo
Skøn salat med persille, æg, chorizopølse og bønner.
4 pers.
Ingredienser
- 4 hårdkogte æg
- 100 g chorizopølse, gerne den danske fra Aalbæk
- 300 g grønne bønner
- nippede blade af 1 bdt. Bredbladet persille
- Dressing:
- 1 spsk. finthakket fransk estragon
- 2 dl cremefraiche 9 %
- 1 tsk. hvidvinseddike
- salt, peber
- Pil æggene, og skær dem i halve. Skær pølsen i ½ cm tykke skiver.
- Steg pølseskiverne sprøde på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Skær dem i kvarte.
- Kog bønnerne i letsaltet vand i 6 min. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
- Fordel persille, æg, pølse og bønner i 4 salatskåle.
- Rør dressingen sammen, og server den til.