Salat med fennikel, citrusfrugter og laks
Denne salat med røget laks er både frisk og sprød. En bund af rød quinoa sørger for, at du også bliver mæt.
4
Ingredienser
- 1 dl rød quinoa
- 2 dl vand + lidt salt
- Fileter af 1 rød grapefrugt
- Fileter af 1 stor appelsin
- Fileter af 1 lime
- 1-2 fintsnittede fennikel
- 1-2 stilke fintsnittet bladselleri
- Salt og peber
- 200 g røget laksefilet i tynde skiver
- 1 potte brøndkarse
- Tilbehør: 200 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Kog den røde quinoa efter anvisningen på pakningen. Afdryp og afkøl den.
- Bland den kogte quinoa med grapefrugt, appelsin og lime samt fennikel og bladselleri, smag til med salt og peber.
- Fordel salaten på tallerkener med laks og brøndkarse på toppen, og server med fuldkornsbrød.
- Energi pr. person: 350 kcal., fedt 19%, protein 22%, kulhydrat 59%