-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Salat med friske hindbær
Ingredienser
- 50 g sukkerærter
- 50 g agurk (små tern)
- 50 g fennikel (små tern)
- 50 g salatløg (små tern)
- en håndfuld friske krydderurter (f.eks. dild, purløg, mynte, persille)
- 50 g ricottaost maks. 45+ (stykker)
- 100 g friske hindbær
- 15 g olie
- 1 spsk hindbæreddike
- peber
- 30 g brød
- Bland sukkerærter, agurk, fennikelog salatløg med de hakkede krydderurter.
- Fordel ricottaenog hindbærrene oven på grønsagerne.
- Bland olie oghindbæreddike sammen og hæld dressingen over salaten.
- Kværn lidt peber på. Server brød til salaten.
- Kalorier 515 kcal
- Protein 20,1 g (16%)
- Kulhydrat 43 g (34%)
- Fedt 28,7 g (50%)
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank frokoster - året rundt".
- Køb bogen - klik her