Salat med friske hindbær

Salat med friske hindbær

Ingredienser

  • 50 g sukkerærter
  • 50 g agurk (små tern)
  • 50 g fennikel (små tern)
  • 50 g salatløg (små tern)
  • en håndfuld friske krydderurter (f.eks. dild, purløg, mynte, persille)
  • 50 g ricottaost maks. 45+ (stykker)
  • 100 g friske hindbær
  • 15 g olie
  • 1 spsk hindbæreddike
  • peber
  • 30 g brød

  1. Bland sukkerærter, agurk, fennikelog salatløg med de hakkede krydderurter.
  2. Fordel ricottaenog hindbærrene oven på grønsagerne.
  3. Bland olie oghindbæreddike sammen og hæld dressingen over salaten.
  4. Kværn lidt peber på. Server brød til salaten.
  5. Kalorier 515 kcal
  6. Protein 20,1 g (16%)
  7. Kulhydrat 43 g (34%)
  8. Fedt 28,7 g (50%)
  9. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank frokoster - året rundt".
  10. Køb bogen - klik her