Salat med grillede asparges, æg, rosiner og feta
En mættende og delikat salat med salt og sødme fra feta og rosiner.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 20 tykke, grønne asparges
- 1 bakke salat
- 4 kogte æg
- 1 dl olivenolie
- 2 spsk æbleeddike
- 1 bundt bredbladet persille
- 75 g rosiner
- 100 g feta
- Brød og pølse til servering
Sådan laver du salat med grillede asparges
- Skær enderne af aspargeserne og grill resten eller steg dem på en pande. De skal have få minutter på hver side.
- Pil æggene og knus dem. Vend med olivenolie, eddike, persille og rosiner og smag til med salt.
- Kom salaten op i en skål og vend med resten af ingredienserne. Smuldr feta ud over salaten.
- Server med brød til. Også gerne en lufttørret pølse, hvis du synes.
- Se også opskrift på Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot.