Salat med hindbær, grillet gedeost og oliven

Salat med hindbær, grillet gedeost og oliven

4 pers.

Ingredienser

  • 8 skiver flute
  • 1 rulle frisk gedeost a 150 g
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 romainesalat
  • 150 g hindbær
  • evt. 1 dl små, sorte olien
  • 75 g valnødder
  • salt og peber
  • Dressing:
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. salt
  • peber

  1. Rist fluteskiverne på begge sider. Smør gedeosten på brødskiverne. Dryp med 1 spsk. olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil brødskiverne i ovnen under ovngrillen i ca. 4-5 min., til de er gyldne.
  2. Snit salaten, og kom den i en skål. Pisk dressingen sammen og vend den i. Drys hindbær, valnødder og evt. oliven over. Fordel brødskiverne over. Server straks.