Salat med hindbær, grillet gedeost og oliven
4 pers.
Ingredienser
- 8 skiver flute
- 1 rulle frisk gedeost a 150 g
- 1 spsk. olivenolie
- 1 romainesalat
- 150 g hindbær
- evt. 1 dl små, sorte olien
- 75 g valnødder
- salt og peber
- Dressing:
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 2 tsk. dijonsennep
- ½ tsk. salt
- peber
- Rist fluteskiverne på begge sider. Smør gedeosten på brødskiverne. Dryp med 1 spsk. olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil brødskiverne i ovnen under ovngrillen i ca. 4-5 min., til de er gyldne.
- Snit salaten, og kom den i en skål. Pisk dressingen sammen og vend den i. Drys hindbær, valnødder og evt. oliven over. Fordel brødskiverne over. Server straks.