Salat med hvide bønner, bacon og frugt

Salat med hvide bønner, bacon og frugt

4 pers.

Ingredienser

  • 200 g hvide bønner, gerne butterbeans
  • 4 skiver bacon
  • 1 mangofrugt
  • 3 kiwifrugter
  • 3 tomater
  • 1/2 rødløg
  • 4 spsk. citronsaft
  • evt. 1 spsk. hakket, syltet jalapenochili
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt, peber

  1. Udblød bønnerne natten over i rigeligt koldt vand. Kog bønnerne i friskt vand 1 time og 15 min. Afdryp og afkøl dem.
  2. Steg baconskiverne sprøde, og afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Skræl mangoen, og skær den i både. Skræl kiwierne, og skær dem i tern. Skær tomaterne i mindre stykker. Snit rødløget. land bønner, frugt, grønt og evt. jalapenochili. Dryp med citronsaft og olie. Krydr med salt og peber. Pynt med smuldret bacon.