Salat med kylling, hindbær og feta

Salat med kylling, hindbær og feta

En god let bærsalat

4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebrystfilet el. tern
  • af 1 helstegt kylling
  • salt, peber
  • 200 g vandmelonkød
  • 75 g spæd spinat
  • ½ blomkål
  • 200 g hindbær el. jordbær
  • 100 g fetaost
  • Dressing:
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • ristede fuldkornsflute

  1. Skær kødet i tern. stegdem gyldne og gennemstegtepå en pande. Krydrmed salt og peber.
  2. Skær melonkødet i tern.fjern kernerne. skyl spinatengodt, og afdryp den ien sigte. Del blomkålen ismå buketter.
  3. Fordel kylling, hindbær,melon, spinat, blomkålog fetaost på et fad. Piskdressingen sammen, ogdryp den over.