Salat med kylling og linser
Salaten er lækker - og god at tage med på arbejde, hvis den anrettes i plastbokse.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- 125 g røde linser
- 1/2 tsk salt
- 150 g kogt eller stegt
- kyllingebryst
- 250 g kogt broccoli (eller grønne bønner eller
- sukkerærter)
- Dressing:
- 1 usprøjtet appelsin
- 3 spsk vineddike
- 1 fed hvidløg (kan
- udelades)
- 1 tsk spidskommen
- salt og peber
- Skyl linserne grundigt i koldt vand. Kom dem i en gryde og dæk med frisk vand. Giv dem et opkog, tilsæt salt og lad dem simre 5 min. Hæld dem på en sigte og skyl dem med koldt vand.
- Pisk fintrevet appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og krydderier. Vend afdryppede linser og grønsager i dressingen og anret m. tynde skiver kyllingebryst.