Salat med kylling og linser

Salat med kylling og linser

Salaten er lækker - og god at tage med på arbejde, hvis den anrettes i plastbokse.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Kogetid: 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 125 g røde linser
  • 1/2 tsk salt
  • 150 g kogt eller stegt
  • kyllingebryst
  • 250 g kogt broccoli (eller grønne bønner eller
  • sukkerærter)
  • Dressing:
  • 1 usprøjtet appelsin
  • 3 spsk vineddike
  • 1 fed hvidløg (kan
  • udelades)
  • 1 tsk spidskommen
  • salt og peber

  1. Skyl linserne grundigt i koldt vand. Kom dem i en gryde og dæk med frisk vand. Giv dem et opkog, tilsæt salt og lad dem simre 5 min. Hæld dem på en sigte og skyl dem med koldt vand.
  2. Pisk fintrevet appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og krydderier. Vend afdryppede linser og grønsager i dressingen og anret m. tynde skiver kyllingebryst.