Salat med perlebyg og blåbær

Salat med perlebyg og blåbær

4 pers.

Ingredienser

  • 3 dl perlebyg el. bulgur
  • 2 æbler
  • 75 g spæd spinat
  • 150 g blåbær
  • Dressing:
  • 2 dl æblemost
  • 2 spsk. nødde- eller olivenolie
  • 2 spsk. hakket persille
  • salt, peber

  1. Kom perlebyggen i en sigte, og skyl den under koldt vand. Kog den i letsaltet vand ca. 20 min. Afdryp og afkøl den i en sigte.
  2. Kog æblemosten ind til 1 dl. Køl den lidt af, og pisk olien i. Kom persillen i, og krydr med salt og peber.
  3. Skær æblerne i tynde både, og kom dressing over, så ikke de bliver brune. Fordel spinatblade på et fad, og kom perlebyg over. Fordel æbler og dressing over, og drys med blåbær.