Salat med sorte bønner
Frisk frokostsalat.
4 personer
Ingredienser
- 1 ds. sorte bønner eller kidneybønner
- 4 tomater
- ½ agurk
- 2 forårsløg
- 1 mangofrugt
- Marinade:
- 3 spsk. citronsaft
- 1 tsk. reven citronskal af en usprøjtet
- citron
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. finthakkede mandler
- ½ tsk. salt
- evt. 1-2 tsk. tabasco
- Tilbehør:
- grovflute
- kyl og afdryp bønnerne i en sigte.
- Skær tomaterne i halve både og agurkeni små tern. Snit forårsløgene. Skrælmangoen, og skær kødet i tern. Pisk ingrediensernetil marinaden sammen, og vendden i bønner, grønsager og mango.
- Energi pr. person: 2210 kilojoule (530 kcal)Energifordeling:Protein: 15 g – 12 %Kulhydrat: 88 g – 67 %Fedt: 12 g – 21 %