Salat med sorte bønner

Salat med sorte bønner

Frisk frokostsalat.

4 personer

Ingredienser

  • 1 ds. sorte bønner eller kidneybønner
  • 4 tomater
  • ½ agurk
  • 2 forårsløg
  • 1 mangofrugt
  • Marinade:
  • 3 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. reven citronskal af en usprøjtet
  • citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. finthakkede mandler
  • ½ tsk. salt
  • evt. 1-2 tsk. tabasco
  • Tilbehør:
  • grovflute

  1. kyl og afdryp bønnerne i en sigte.
  2. Skær tomaterne i halve både og agurkeni små tern. Snit forårsløgene. Skrælmangoen, og skær kødet i tern. Pisk ingrediensernetil marinaden sammen, og vendden i bønner, grønsager og mango.
  3. Energi pr. person: 2210 kilojoule (530 kcal)Energifordeling:Protein: 15 g – 12 %Kulhydrat: 88 g – 67 %Fedt: 12 g – 21 %