Salat med stegt halloumi

Salat med stegt halloumi

4 pers.

Ingredienser

  • 2 pakker halloumi (ca. 500 g)
  • 1 tsk. smør
  • 100 g rucola
  • 1 lille bundt frisk mynte
  • koldpresset rapsolie
  • lidt presset citron
  • salt, peber

  1. Riv osten i stykker, og steg den sprød i smør på en pande. lad den køle af.
  2. Vask salat og mynte, og lad det dryppe af. riv rucola og mynte i stykker, og tilsæt et par dråber rapsolie og citron. Drys med salt og peber. Vend de stegte halloumi-stykker i salaten til sidst. Halloumi er en fast ost, der er god at grille på panden eller grillen, men den kan også nydes kold i en salat. Prøv at rive osten i stykker med fingrene i stedet for at skære den i skiver, det giver en lækrere overflade.