-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Salatruller med kylling
Lækre salatruller med kylling er gode både til frokost og aftensmad.
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- neutral olie til stegning
- 1 rødløg
- 1 stængel citrongræs
- 30 g mynteblade
- 1 lime
- ½ spidskål
- 12 mellemstore romaine salatblade
- 2 spsk ristede sesamfrø
- Ingefær-fiskesauce:
- 1 fed hvidløg
- 1 knold ingefær, 20 g
- 1 birdeye chili (lille, stærk chili)
- 3 spsk fiskesauce
- 3 spsk limesaft
- 2 spsk rørsukker
Sådan laver du salatruller med kylling:
- Ingefær-fiskesauce:
- Skræl og hak hvidløg, ingefær og chili fint, og bland det sammen med fiskesauce, limesaft og sukker, til sukkeret er opløst.
- Lad saucen trække i 10 minutter inden servering. Smagen bliver kun bedre, når ingefæren får lov til at træde i karakter.
- Skær kyllingebrysterne i tynde strimler. Varm olien op på en pande, og steg kyllingestrimlerne i ca. 3-4 minutter.
- Gør grøntsagerne i stand, og skær rødløg i fine skiver. Hak den hvide ende af citrongræsstænglerne meget, meget fint (kassér resten). Hak mynten groft, skær lime i 12 tynde både, og spidskål i fine strimler.
- Fordel salatbladene på et stort fad. Bland forsigtigt kylling, rødløg, citrongræs, mynte, sesamfrø og ingefær-fiskesauce i en skål. Fordel fyldet på hvert salatblad, top op med kål, og pynt med en limebåd.
- Servér rullerne ved bordet, hvor hver person ruller salatbladet sammen omkring fyldet og spiser det med fingrene.
PRØV OGSÅ: Friske forårsruller med rejer