-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Saltet lam med spidskål og tomat
Kødet serveres i tern, så her kan du bruge den flade og den mørbradlignende muskel (yderlår og lårtunge) plus andre mindre reelle stumper kød.
4 personer
Ingredienser
- 2 spsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 3-400 g lammekød
- Vand til kogning
- 25 g smør
- 300 g cherrytomater
- 2-3 spidskål
- Bredbladet persille
- Kartofler efter appetit
- Bland salt og sukker, og gnid blandingen ind i kødet på alle sider. lad det hvile på køl i 24 timer, og skyl kødet rent i koldt vand.
- Kog kødet i 20 min. i en lille gryde med vand, der akkurat dækker.
- Smelt smørret, tilsæt halverede cherrytomater, kvarte spidskål og lidt af suppen fra kødet. damp grønsagerne under låg i 5-10 min., alt efter hvordan du foretrækker dem.
- Skær kødet i tern, og vend det i retten. drys med persille, og server med nye kartofler efter appetit.