-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sambal oelek: Sådan laver du selv den indonesiske chilisauce
Indonesisk chilisauce, som er dejlig til al asiatisk mad.
Ingredienser
- 2 dl røde chilier
- 6 fed pillede hvidløg
- 3 spsk hakket ingefær
- 3 stilke citrongræs, kun det inderste møre af stænglerne
- 3 spsk palmesukker
- ½ dl æbleeddike
- en smule salt
- limesaft til at smage til
Sådan gør du:
- Kom det hele i en wok og kog sammen over høj varme, til chilierne er kogt og væsken kogt ind. Blend til en lidt grov sauce og smag til med limesaft. Smagen udvikler sig i løbet af nogle timer, så kan man smage til igen.
- Opskifterne er fra Camilla Plum's kogebog, Abracadabra, Politikens Forlag, 416 sider, 300 kr.