-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sataykylling med peanutdressing og frisk salat
Satyakylling med peanutdressing er altid et hit. Sødt, friskt og stærkt.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 700 g kyllingebryst
- 2 spsk olie
- 4 spsk ketjap manis (sød soja)*
- Peanutdressing:
- 5 spsk peanutbutter
- 1 dl kokosmælk
- 2 spsk Fish Sauce
- 2 tsk lys farin
- saft af ½ lime
- 1 rød chili
- Salat:
- 3-4 julesalat
- 1 grøn peberfrugt
- saft af ½ lime
- 1 tsk lys farin
- 1 spsk Fish Sauce
- 1 håndfuld frisk mynte
Sådan laver du sataykylling
- 1. Skær hvert kyllingebryst ud i 3-4 brede strimler på langs. Varm olien i en pande og steg kyllingen på begge sider til de er gennemstegt. Kom soja på og lad det koge ind og karamellisere omkring kyllingen. Sluk for varmen og lad kyllingen holde sig lun i panden.
- 2. Rør ingredienserne til dressingen – undtagen chili – sammen til en cremet dressing. Hak chilien og drys den over til sidst.
- 3. Snit salaten i grove stykker og skær peberfrugten i strimler. Rør limesaft, lys farin og Fish Sauce sammen og vend det i salaten sammen med grofthakket mynte.
- 4. Stik træspyd i kyllingen og servér sammen med salat og sataydressing.