Scones

Scones

Små, fingernemme brød, der smager bedst,mens de endnu er lune.

14 stk.

Ingredienser

  • 60 g smør
  • 250 g mel
  • 2 tsk. sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 dl mælk
  • 1-2 spsk. smeltet smør

  1. Smørret skæres i mindre stykker, dersmuldres i melet. Sukker og salt blandes i.
  2. Mælken hældes over de tørre ingredienser,og dejen røres sammen med f.eks. enstegegaffel eller paletkniv. Til sidst æltesden let sammen.
  3. Dejen klappes ud i 2 cm’s tykkelseog glattes med kagerullen. Den skæreseller stikkes ud i små kager, der lægges påpladen og pensles med smeltet smør.
  4. De bages ca. 12 min. ved 200 gr., penslesmed resten af det smeltede smør ogspises gerne, mens de endnu er lune.