-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Siciliansk pesto opskrift
Sandra Pugliese om retten: Denne sicilianske version af en pesto er en blanding mellem pesto og oliventapenade og en af mine absolutte favoritter blandt pestoer. Den er frisk og lækker, smager himmelsk på brød, alene eller med ost eller pølse til.
6 portioner
Ingredienser
- 40 g sorte oliven uden sten
- 40 g grønne oliven uden sten
- 40 g kapers
- 50 g soltørrede tomater, der har ligget i olie
- 1 tsk tørret oregano
- 50 g basilikum
- 100 g bredbladet persille
- ¾-1 dl olivenolie
- lidt citronskal, fintrevet
- peber
- evt. lidt salt
Sådan gør du:
- Kør alle ingredienserne i en foodprocessor, til du har en lækker, cremet pesto. Smag evt. til med ekstra citronskal og salt – både kapers og oliven er ret salte i sig selv, så vent med saltet til sidst.