Skaldyr & wasabi: Tigerrejer med wasabi-creme
Lækker og skøn opskrift
4
Ingredienser
- 2 tsk olivenolie
- 12-16 tigerrejer
- salt, peber
- Wasabi-creme:
- 100 g friskost 4% og
- wasabi efter smag
- 1 stor fintsnittet fennikel
- 1 udkernet, fintsnittet æble
- 2-3 stilke bladselleri,
- skåret på langs
- 2 avokado i kvarte
- 1-2 lime i tykke skiver eller halve
- 400 g små, nye kogte kartofler
- 1 bdt. dild
Sådan gør du:
- Varm olien i en lille pande og rist tigerrejerne heri under omrøring, til de har skiftet farve. Drys salt og peber på og pil evt. rejerne. Rør og smag friskosten til med wasabi samt salt og peber. Fordel og anret grønt, frugt, lime, kartofler og dild på tallerkener med de ristede rejer og den gode wasabi-creme.
- Energi pr. person: 260 kcal., fedt 29%, protein 25%, kulhydrat 46% fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%