Skinkemignon & mangosalat
Super nem grillmad med en frisk, krydret salat.
4
Ingredienser
- Chili-koriander rub
- 1 spsk chiliflager
- 1 spsk peberkorn
- 1 spsk korianderfrø
- 1 tsk flaget havsalt
- 1 spsk muscovadosukker
- Mangosalat
- Kødet af 2 mango
- 1 agurk
- 1 udkernet, fintsnittet grøn chili
- 1 bdt snittede forårsløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- limesaft
- brøndkarse
- koriander
- Søde kartofler
- ¾ kg søde kartofler
- 1 spsk olie
- salt, peber
Sådan gør du:
- Skær skinkemignonen næsten halvt igennem på langs, bred kødet ud, så der dannes en firkant. Knus alle krydderierne groft i en morter og gnid kødet godt på alle sider. Grill kødet 6-7 minutter på hver side og lad det trække 5 minutter, før det skæres i skiver.
- Skær kartoflerne i lidt tykke skiver, vend dem med olie, salt og peber og grill 2-3 minutter på hver side. Skær mango og agurk i lidt grove stykker, bland dem med chili, forårsløg samt limesaft, salt og peber og vend salaten med brøndkarse og koriander. Server kødet med grillede, søde kartofler og salat.
- Energi pr. person: 400 kcal, fedt 21%, protein 25%, kulhydrat 54%.