Skolekøkkenets chokoladeappelsinkage

Skolekøkkenets chokoladeappelsinkage

De gamle skolekøkkenopskrifter fungerer altid, og det gælder også denne nemme chokoladekage.

1 kage

Ingredienser

  • 200 g mel
  • 200 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. pulverkaffe
  • 2 tsk. revet appelsinskal
  • 3 spsk. kakao
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g blødt smør
  • 3 æg
  • saft af 1 /2 appelsin
  • smør til formen

  1. Smør formen, og tænd ovnen på 175 gr. Mål alle ingredienserne op i røreskålen, og rør dejen sammen.
  2. Beklæd en form (ca. 1 1/4l) med bagepapir, hæld dejen i formen, og bag kagen ca. 45 min., eller til den er helt gennembagt.