Små aspargestærter
Nem tærte til forret eller snack.
6 stk.
Ingredienser
- 2 plader butterdej
- 1 dl cremefraiche 18%
- salt og peber
- 2 tsk. revet citronskal
- resten af ægget
- toppen af 1 bdt. grønne asparges
- lidt æggehvide til pensling
- kokkesalt
- olie til drypning
- 1-2 dl groftrevet parmesan
- Skær hver plade i tre stykker på tværs. Skær med en skarp kniv en ridse hele vejen rundt, ca. 1-1½ cm fra kanten. Prik midten dybt og tæt med en gaffel.
- Rør cremefraiche med salt, peber, citron og æg, og fordel det på butterdejsfirkanternesmidte. Læg aspargesstængler, der er skåret til i længden, oven på cremefraichefyldet.
- Pensl kanten af de små tærter med æggehvide, og drys med meget groft salt.Dryp med olie, og drys med ost.Bag tærterne ved 200 gr. i 12-15 min.