Små pæretærter

Små pæretærter

Prøv disse pæretærter, der er skønne og fnuglette lækkerier.

4 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 plader frossen butterdej (ca. 160 g)
  • 2 pærer
  • 1 spsk sukker
  • evt. stødt kanel
  • Tilbehør: is, flødeskum eller cremefraiche

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Del de to optøede butterdejsplader i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Skræl pærerne, halvér dem og fjern kernehusene. Snit de to halve pærer i skiver, men lad dem hænge sammen i stilkenden. Læg en halv pære på hvert dejstykke. Drys med sukker, evt. blandet med kanel, og bag kagerne ved 220 grader i ca. 15 min.
  4. Servér tærterne varme eller lune med is, flødeskum eller cremefraiche.
  5. Tips: Riv evt. lidt marcipan på den grove side af rivejernet og læg det på dejen, før pærerne lægges på.