Små pæretærter
Prøv disse pæretærter, der er skønne og fnuglette lækkerier.
4 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bagetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 plader frossen butterdej (ca. 160 g)
- 2 pærer
- 1 spsk sukker
- evt. stødt kanel
- Tilbehør: is, flødeskum eller cremefraiche
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Del de to optøede butterdejsplader i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Skræl pærerne, halvér dem og fjern kernehusene. Snit de to halve pærer i skiver, men lad dem hænge sammen i stilkenden. Læg en halv pære på hvert dejstykke. Drys med sukker, evt. blandet med kanel, og bag kagerne ved 220 grader i ca. 15 min.
- Servér tærterne varme eller lune med is, flødeskum eller cremefraiche.
- Tips: Riv evt. lidt marcipan på den grove side af rivejernet og læg det på dejen, før pærerne lægges på.