-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Sommerlig salat med ærter, æg, sprødt grønt og radiser
Sprød og mættende salat, der kan serveres som tilbehør til f.eks. en grillet kotelet eller som en frokostsalat med røget fisk og godt rugbrød.
Salat med ærter, æg, sprødt grønt og radiser til 4 personer
Ingredienser
- 4-6 æg
- ½-1 bundt radiser
- 1 skalotteløg
- ½ fennikel
- ½ bundt kørvel
- 1 potte brøndkarse
- 400-500 g nye kartofler, kogte
- 250 g friske ærter
- Dressing:
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk eddike, f.eks. æbleeddike
- 3 spsk olivenolie
- salt og peber
- Tilbehør: brød
Sådan gør du
- Kog æggene 10 minutter, pil dem, og skær dem i kvarter, og drys med lidt salt. Nip og skær radiser i kvarter, og pil og hak skalotteløg fint. Skær fennikel i tynde skiver. Pluk krydderurterne, og skær de kogte kartofler i grove stykker. Pil ærterne.
- Dressing:
- Rør dijonsennep med æbleddike, olivenolie, salt og peber. Bland kogte kartofler med sennepsdressing, radiser, fennikel, skalotteløg og krydderurter og drys med friske ærter. Server med det samme.
PRØV OGSÅ: Grøn salat med sukkerærter og dilddressing
PRØV OGSÅ: Grillede hummerkløer og jomfruhummere
PRØV OGSÅ: Vandmelongranité