
SPONSORERET indhold
Grøn salat med sukkerærter og dilddressing
En nem og sommerlig salat, der går godt tildelikatesserne fra havet.
4
Ingredienser
Salat
150 g grønne salater, f.eks. spinat og romaine, grofthakket
200 g sukkerærter
1 skalotteløg, skåret i ringe
2 spsk olivenolie
Dressing:
50 g cremefraiche
2 æggeblommer
1 dl olivenolie
1 dl dild (eller fennikeltop), finthakket
2 tsk æblecidereddike
ca. ½ tsk salt
Sådan gør du
Kom salaterne op i en skål. Åbn ærterne, og vend dem med salaterne sammen med skalotteløgringe. Dryp med olivenolie.
Dressing:
Pisk alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til med eddike og salt.
PRØV OGSÅ: Grøn-i-grøn salat med bacon og senneps-vinaigrette
PRØV OGSÅ: Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk
PRØV OGSÅ: Marinerede kyllingespud med couscous-salat