Sommerpasta med cherrytomater og mozzarella

Sommerpasta med cherrytomater og mozzarella

Sommerpasta med gule og røde cherrytomater og mozzarellaost.

4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta, f.eks. rør
  • 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. reven usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 dl fintrevet parmesanost
  • 200 g gule cherrytomater
  • 200 g røde cherrytomater
  • 125 g frisk mozzarellaost
  • salt, peber
  • 2 dl blade af frisk basilikum
  • 1 dl små sorte oliven
  • 2 spsk. panderistede pinjekerner

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og lad den dryppe af i en sigte.
  2. Bland pastaen med olivenolie, citronskal, citronsaft og parmesan.
  3. Skær tomaterne i halve, og mozzarellaosten i små tern. Vend tomater og mozzarella i pastaen, og smag til med salt og peber.
  4. Kom det hele i et fad, og drys basilikumblade, oliven og pinjekerner over.