Sommerpasta med cherrytomater og mozzarella
Sommerpasta med gule og røde cherrytomater og mozzarellaost.
4 personer
Ingredienser
- 400 g pasta, f.eks. rør
- 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk. reven usprøjtet citronskal
- 2 spsk. citronsaft
- 1 dl fintrevet parmesanost
- 200 g gule cherrytomater
- 200 g røde cherrytomater
- 125 g frisk mozzarellaost
- salt, peber
- 2 dl blade af frisk basilikum
- 1 dl små sorte oliven
- 2 spsk. panderistede pinjekerner
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og lad den dryppe af i en sigte.
- Bland pastaen med olivenolie, citronskal, citronsaft og parmesan.
- Skær tomaterne i halve, og mozzarellaosten i små tern. Vend tomater og mozzarella i pastaen, og smag til med salt og peber.
- Kom det hele i et fad, og drys basilikumblade, oliven og pinjekerner over.