Sommertortillaer med kylling
Let og lækker sommerret.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2-4 tortillaer
- 2 stk. kyllingebryst (eller 300 g kalkunbryst)
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk olie
- 2 forårsløg
- Dressing:
- en håndfuld frisk koriander
- 3 spsk olivenolie
- 3 spsk limesaft
- 1/2 frisk chili (uden frø og mellemvægge)
- 1/2-1 tsk stødt spidskommen
- salt og peber
- Endvidere:
- Forårsløg
- Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på en pande med olie ca. 5-8 min. Krydr med salt og peber. Bland dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Vend kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
- Anret i lune tortillaer og servér straks.