Sommertortillaer med kylling

Sommertortillaer med kylling

Let og lækker sommerret.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2-4 tortillaer
  • 2 stk. kyllingebryst (eller 300 g kalkunbryst)
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk olie
  • 2 forårsløg
  • Dressing:
  • en håndfuld frisk koriander
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk limesaft
  • 1/2 frisk chili (uden frø og mellemvægge)
  • 1/2-1 tsk stødt spidskommen
  • salt og peber
  • Endvidere:
  • Forårsløg

  1. Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på en pande med olie ca. 5-8 min. Krydr med salt og peber. Bland dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  2. Vend kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  3. Anret i lune tortillaer og servér straks.