-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sønderjysk rugbrødslagkage
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 10 min.
- Bundene er fryse-egnede
- 6 æg (delt i hvider og blommer)
- 250 g sukker
- 100 g rugbrød (revet)
- 1 tsk bagepulver
- 100 g hasselnøddekerner (finthakkede)
- 1 /2 l piskefløde (flødeskum)
- 1 glas kirsebærsyltetøj
- Drys:
- Chokolade (høvlet)
- Pisk æggehviderne med sukker, til de er helt stive, og tilsæt en æggeblommead gangen. Bland rugbrød, bagepulver og nødder, og vend forsigtigt blandingen i dejen.
- Fordel den i 3 lagekageforme med smurt bagepapir. Bag ca. 10 min. i 220 gradervarm ovn.
- Læg bundene lagvis med kirsebærsyltetøj og flødeskum.
- Drys med chokolade øverst.