-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Spaghetti and meatballs
Den italienske klassiker spagetti med kødbøller er en fabelagtig smagsbombe. Spis den med hele la familia om bordet.
4
Ingredienser
- 500 g hakket kalve- og flæskesmåkød
- 1 lille, finthakket rødløg
- 2 fed knust hvidløg
- 2-3 tsk stødt oregano og basilikum
- ½ dl hakket persille
- Reven skal af 1 ubehandlet citron
- 1 tsk salt, ¼ tsk friskkværnet peber
- 2 tsk olivenolie til stegning
- 1 flaske passata ca. 5-6 dl eller 2 dåser flåede, hakkede tomater
- Tilbehør:
- 300 g fuldkornspasta
- 20 g høvlet parmesan
Sådan gør du:
- Rør det hakkede kød med løg, hvidløg, krydderier samt kryddergrønt, citronskal, salt og peber. Del og form farsen til ca. 20 valnøddestore kødboller.
- Varm olien i en stor sauterpande og steg kødbollerne gyldne på alle sider. Hæld tomatsaucen ved og lad det hele snurre 8-10 minutter. Smag til med yderligere salt, peber, oregano og basilikum, og server med kogt fuldkornspasta og høvlet parmesan.
- Energi pr. person: 560 kcal., fedt 20%, protein 31%, kulhydrat 49%